Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Thursday, July 5, 2012

Tutorial tudung syiria

wahh hebat tak tajuk entry aku kali ni?? pandainye aku jahit tudung skang ni kan... hahaha pehlis jangan percaya.. actually aku tak jahit tudung pon. aku just upgrade tudung jer.. kakak aku ada bagi tudung awning yang cantik. tapi awning dia tak berapa ngam ngan aku. tak tahu lah kenapa.. sebab bentuk awning tudung tu tak berapa nak cantik kot? hahaha dan dan salahkan awning tudung.. jom tengok macamana aku buat by step tudung awning bertukar menjadi tudung syiria.....


mula-mula buangkan awning tudung tu.. guna penetas jer.. 
ni la rupa tudung yang da dibuka awning nya..

pas tu jahit je la bahagian atas yang da terbuka benang nya tadi... 

taraaa... da siap! eh lain lak kalernya kan? hehehe ni salah satu  tudung yang aku upgradekan.. 
yang gamba aku pakai tudung ni pon aku snap masa nak pergi kenduri kawin anak KM hari tu.. so, pada korang semua.. jangan la buang tudung yang awning dia da tak berapa nak sihat tu ek... gunakan lah sebaiknya... jimat.... heheheh

sharing is caring =)

2 comments:

cha said...

haa pandainya

adriea said...

otak harus kreatif utk berjimat.. haha