Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, November 5, 2014

Page FB (Facebook)

Hmmm nak war war kan kat sini pasal page aku kat facebook. Dah lama bersawang page tu aku tak buka. Hehehe... Ok sekarang aku da insaf.. Buka balik page tu untuk jualan kain dan juga bahan-bahan untuk jahit manik atau lace kat baju..

Selalunya aku jahit manik kat baju orang.. Tapi kali ni aku still ambik tempahan... Tapi dalam masa yang sama aku jual material yang aku selalu pakai untuk jahit manik tu... Ok tak? Hehe... Kalau nak mintak tolong aku matchingkan dengan kain yang korang nak manikkan tu boleh jugak. I`ll try my best. Cewah....

So.. Jemputlah ke laman page aku kat facebook tu yer... Page aku butik aryan qaisara


Ni page aku

Jemputlah cuci-cuci mata dan shopping sekali.. Hehe.. Support me please... Hik hik...

Sebarang pertanyaan korang boleh la pm page tu atau kat facebook aku atau email pon boleh adriea@gmail.com

Sunday, November 2, 2014

hello!

Assalamualaikum... Fuh lama betul aku tak menaip kat blog ni.. Sejak adanya zamir aryan... Memang susah aku nak ngadap lama-lama alam maya ni. Online pon banyak dekat facebook dengan whatsapp..

Tapi blog ni aku buka juga kadang.kadang.. Tak pon jaghang-jaghang... Hehehe... Blog walking pon ade gak... Tu pon cari resepi.. Keh keh keh... Ni pon masa aku tengah menaip ni pon aryan dok kacau aku.. Aduhai... Diam tak diam aryan da berusia 16 bulan..



Macam-macam benda dia da pandai.. Tapi bab nak makan tu cerewet sikit.. Huhu layan kan aje la.. Gigi pon da banyak tumbuh. Nak menggigit aje taunya.. Stress mak!! Sekarang ni dia kuat meragam sikit.. Nak ade seseorang duduk dekat dengan dia je.. Kalau aku dengan dia je kat rumah.. Terpaksa la aku ngadap dia jer kat ruang tamu ni. Kalau nak buat keje kat dapur.. Terpaksa laaa aku dengar bunyi siren dia.. Adoiiii stress mak! Lagi sekali... Huhuhu... Ni baru sorang... Da banyak stress.. Ahaha poyo la ibu ni... Actually .. Bila da jadi seorang ibu.. secara tak lansung akan mengajar kita untuk menjadi seorang yang lebih penyabar. Agak-agak bila rasa nak jadi hulk tu.. Cepat-cepat la beristighfar banyak-banyak. Kalau tak sabar..silap hari bulan tangan melekap kat badan sikecik tu.. Aduhai kesian kat dia.. Da la kecik.. Dia takan balas balik pon kalau kita pukul dia.. Tak ke dosa free je kita dapat?

Diam tak diam.. Sekarang ni da masuk bulan november. Bulan depan da december. Birthday aku la tu.. Huahua... Lama betul nak tunggu tarikh keramat... Hahaha.. Actually .. Sejak kawin ni .. Kitorang takde pon nak celebrate apa-apa hari kejadian. Cukup la sekadar memperingati. Birthday aryan pon aku tak buat. Sebab rasanya bukan satu keperluan sangat pon..
Kalau nak buat pon... Buat kenduri kesyukuran je la.. 

Aduh .. Rasa macam banyak benda nak tulis.. Tapi tak tau nak cerita macamana.. Simpan aje la cerita-cerita yang lepas... Aku cerita bab yang akan datang nanti je la yer... Hehehe.. 

Ok jumpa next entry nanti.. Harap-harap penyakit malas tak merebak lagi..