Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, July 10, 2012

T-Shirt Hard Rock Cafe

Pssst... korang.. ada tak antara korang ni peminat kumpul t-shirt hard rock cafe? haa.. berita baik ni.. abang aku skang ni tengah study kat Asian Institute of Management kat makati island Philipines nunn... area manila..  eh aku pon tak sampai lagi kat sana.. so, dia dengan murah hati nak ambil order pada sesiapa yang berminat nak beli t-shirt hard rock cafe from manila / makati. kalau berminat, just bagi saiz ek.. nanti abang aku carikan.. =D

kaler hitam pon ada gak
mari mari order sebelum terlambat ;) abang aku bawak balik t-shirt yang diorder bulan 8 nanti... jimat sket duit pos kan =)

3 comments:

karet susu said...

brapa harga nya????

karet susu said...

brapa harganya mak chu???

adriea said...

karet susu.. mak chu pon dok tunggu pakcik kasi rega ni.. tunggu next week yer.. berminat ke? =)