Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Saturday, July 7, 2012

Sunyi Pulak...

hmm... hmm... ape nak buat ni... eh nampak macam ade khemah kat blok sebelah ni.. ade kenduri ape? ish takde jemput pon.. tak jemput takpe.. aku tak pegi... tapi takut kalau dijemput tu aku tak pegi.. ok turun bawah jap lah tengok kot kot ade lekat memo kat bawah. eh turun nanti nak buat ape? aik?? mana pegi tong tempat buat sampah ni takde pulak.. mane aku nak buang sampah lak nanti ni? haishhh... ha.. ok turun bawah pegi ambik daun pandan je la.. *aku dengan daun pandan tak dapat dipisahkan.. tak caye tanya kakak aku.. har har.. aku pon turun bawah.. 'eh takde pon apa-apa memo dorang lekat'. ok kompom.. tak payah la pegi. naik atas masuk rumah balik... huish nak buat ape ni.. jahit manik la...

ishk rasa macam pelik lak takde yang datang kacau aku time aku jahit manik ni... jamal of kos la takde .. sabtu ahad dia absent.. kadang-kadang je dia datang kalau mama dia emergency.. huuu... boring ... boring... incik hubby da dua hari pergi JB ade meeting lor... ok sms jap..

me : abg balik esok ek?
incik hubby : a'ah balik esok petang

adush.. aku saje je tanya.. padahal da tahu dia balik petang esok.. kot kot mana la tahu dia terawal abis meeting ke kan.. haha.. ok tak pe lah...

aaaaa very the sunyi rumah ni kalau takde dua hero tu.. kalau dorang ada, aku lak yang pening kepala dok tengok dorang main. *incik hubby rajin beno melayan jamal main gusti, main pedang masa dia balik keja.. ish3x

so... layan je la manik ni.. untung- untung dapat siap cepat.. *untung la kan..




eh sama je kan gambar tu? haha... tapi 3 kali snap.. situ pon boleh membayangkan tahap kelapangan masa yang aku ade... thehehe... hari tu aku buat design lain.. tapi aku bukak balik, aku jahit design macam ni pulak.. hopefully jadi more better la kan... lom siap lagi.. nak letak dedaun sket... sebenarnya ni baju budak perempuan.. sebab tu nak buat sweet n simple like gurl.. nanti untuk mak dia baru wat vouge sikit la kan.. insyaAllah.. 

pas tu..

ratu rock malaysia Ella ;)
tahniah kepada penyanyi ratu rock malaysia... Ella... da nak bernikah dah dia hari ni... akhirnya kan... see? jodoh tu Allah da tentukan buat hamba-hambanya.. bila dan ketikanya Allah jualah yang maha mengetahui...





1 comment:

Reena said...

Hehehe... kelakar je baca entry ni tau. Alahai kesian dia, boring tahap melampau la tu :)