Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, July 10, 2012

Luar Buruk, Dalam Cantik

ha.. tajuk tu mendalam maksudnya kan. renung-renungkan.. selamat beramal.. cewahhh..
dah... dah.. tajuk tu gak ada kena mengena dengan kek yang aku buat tadi.. tak tau la.. nak sedih ke, nak nangis ke.. nak ape ape je lah.. tak tau..

aku ambil resepi kat my resepi. semalam buat kek guna 5 biji telur. tapi yang resepi hari ni aku tengok dia guna telur 2 biji je.. aik?? biar betik?

bila aku adunkan, adunan jadi macam kental. macam nak wat biskut pon ada. so, aku tambah lagi sebiji telur. bako punya bako.. test cucuk kat tengah-tengah.. ehh tak masak lagi pon. yang tepi suma ok.. pas tu bako lagi.. aku bukak api atas pulak... haaaahhh masak ponnn... tapi... korang nengok la sendiri macamana ropenya...

heheh cantiknya kaler...

wahhh siap lorek love lagi..

ok.. nampak naik dah..

KTING!!!!

ni la hasilnya... buruknye kaler.. 

eh dalam dia nampak cantik la... 

ok letak kat atas pinggan kasi cun

haaa.. da potong.. 

kek ni tak lembap pon.. huhu kering.. ok la.. tanak try dah.. hahahaha... kulit dia tak cantik ler.. eh tapi kata orang biar buruk luar, dalam nya cantik.. baru la long lasting.. cewah... *pujuk diri sendiri

*mari ketawa berjemaah hahaha

6 comments:

ganik said...

hahaha.. jdi la ni akak.... yg pnting rasanya tu.... kulit luar yg hangus2 skit tu leh potong.. hahahah... try cr kek lain lak akak.. kekekekke....

adriea said...

hahha takpe la.. nnt akak sorg gak yg bagi abis kek ni.. wakaka.. aaa nnt nak try kek kat blog abg mat gebu je la. slalu akak wat kek pon tengok resepi kat dia.. kali ni try test resepi orang lain.. tak best pulek... huhu

cha said...

Haha tapi sedap tak kak? Tak cantik takpe asalkan sodap huhu

adriea said...

cha .. haha tu la.. masih boleh dimakan lagi tu. sedap tapi tak sedap sgt sebab tak lembab.. akak suka kek ni lembab2 sket baru aummm... hehe

~Sweet Honesty~ said...

kek ape ne?? ada resepi tak??

adriea said...

hehe.. sweet honesty.. ni kek marbel. resepi dia akak ambil kat my resepi je.. sweet honesty nak ke?