Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, July 6, 2012

Hijau di Rumahku

eh da lama duduk sini baru teringat nak upload rumah ke? sebelum ni kan aku duduk ngan kakak kat apartment orkid shah alam nun.... pas tu da lamaaaa macam tu baru dapat kuarters ni kan. alhamdulillah dapat dekat dalam Mindef ni jugak. takde la jauh incik hubby nak pegi koje. naik moto je dia.

so far, jiran-jiran kat sini suma bagus. tapi macam semuanya senior je. kat block aku ni bukannya kapten saje. ade mejar, lt kol pon hade. haaa.. amik ko. anak dorang sume da besar-besar.otai tu.. jiran depan pintu aku senasib dengan aku.. baby dia pon meninggal gak hujung tahun lepas. tapi dia sekarang da pregnant balik.. aku bila nak pregnant lagi ni.. hadei.. tapi aku jarang sesangat jumpa jiran depan pintu rumah aku ni.. sebab dia bekerja...

jom tengok kawasan sekeliling rumah aku yer..

blok depan.. ha mcm tu je bentuk rumah aku.. sama jer.. yg best kat sini  kawasan dia sejuk je.. hijau.. :)

ni belakang rumah.. bawah tu budak-budak selalu main bola sepak. so, tak sunyi sangat :) hijau lagi...

see? sane tu nampak klcc n kl tower.. belakang rumah aku .. hijau lagi... suke3x

kasi besar sket.. klcc? apsal aku mcm bangga je tunjuk klcc ni? haha

kawasan belakang ni ada balkoni gak... aku suke.. leh  tanam pokok gak kat balkoni ni... walopon atap bocor.. huhu

taaaapi... ade pencawang letrik.. dekat sangat ngan kawasan rumah ni... huhuh scary... tapi lama-lama da jadi biasa.. *byk lak tapi

ha... cukup la tu kan. nak tengok dalam rumah? tak yah la.. barang tak banyak sangat.. macam orang bujang lagi.. hahaha... lagi pon takot incik hubby marah tayang banyak sangat.. muaahaha...

3 comments:

cha said...

Mcm privacy je area sane sis. Wah mlm mlm mesti cantik nampak klcc :)

adriea said...

yup cha.. ade privacy sket :D .. ha.. mlm2 mmg santik tgk klcc n kl tower.. kadang2 nampak bunga api.. tgk dr jauh pon jadi la.. hehe

Reena said...

Patutlah bila tengok area ni macam ku kenal aje. Hehehe... Dekat Setiawangsa rupanya eh? :)