Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, July 9, 2012

Oh isnin

wahh! ada skendel nama isnin ke? wakakaka.. legend je nama..
alhamdulillah hubby selamat sampai kerumah semalam seusai maghrib. lepas tu memang tak sempat rehat sangat dia.. kakak aku ajak teman dia pergi Hotel Prince kat jalan conlay. dia ada kerja kat situ. so, hubby jadi supir la. sambil kakak aku memantau kerja kat hotel tu, kami dinner trus la kat Hotel Prince. hubby memula macam segan. konon la kan.. aku pon malas nak tunggu dia pergi ambil makanan. buffet yer... lauk pauk dia sedap gak. *eh memang masa tu tak teringat lansung nak ambil gambar. so, da siap makan, da tengok bilik seminar dan dah skodeng bilik tidur, kitorang pon balik... eh baru perasan.. ramai warganegara arab la kat hotel tu.

hari ni.. yeah... aku da ada 'kaki' untuk pergi membeli dan belah. sementara tu aku ambil peluang untuk mengepos telekung yang customer beli. *duh.. lupa lagi nak masukkan telekung lam blog aku ni...
wahh bajet ramai sangat yang membeli barang yang aku jual tu ek.. har har har.. lately aku bz sket dengan jahitan manik.. sampai nak promote baju n telekung tu pon tergendala..

jom pegi pejabat pos!
memula.. aku ingat nak beli barang dapur kat carrefour wangsa maju. ok.. kalau macam tu, sekali harung je la aku pos barang ni kat pejabat pos dalam carrefour tu kan... aku pergi ngan jamal.. memang mencabar kalau berjalan ngan jamal ni. dia tau nak main jer.. ngan sume orang dia nak main.. haih.. sabo.. sabo..

pas tu aku trus tapau kfc, ambil troli masuk carrefour, masukkan jamal lam troli.. ok settle.. hahaha senyap sket dia.. bagi je dia honggeh *haha tau ke honggeh? makan ayam tu.. 

aku beli barang nak masak kek marbel skali.. weeehu.. ok lah.. jamal da bising ni. dia nak makan pulek.. 

No comments: