Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Sunday, October 24, 2010

*Sakit

aduh... seminggu aku demam..
tak tau nak citer camne.. badan on off je panasnya..
skang baru nak kebah
sebab tu rajin sket nak update blog ni *update ke???
mintak-mintak aku akan lebih sihat lagiii........

*2 more weeks... lamenya....

Thursday, October 14, 2010

gambar-gambar kawin?

eheh.. nnt aku uploadkan gambar2 di hari kejadian kat blog ni ek.. coz aku da byk upload gambar kat fb je..

kalau ada masa nnt aku upload cni lak....

thnx coz sudi menjengah blog yg bersawang ni.. huhu.. luv u all...


*sakit perut... huhu

Tuesday, October 12, 2010

Welcome back adriea!! and Im Married!!


yes!! aku da bernikah... sepenuhnya telah menjadi isteri kepada suamiku.. hehehe..

lame aku menyepikan? saje.. masa bertunang tu byk sangat benda-benda tak elok yang terjadi. geram pon ade.. tp alhamdulillah.. kami tetap bersama. dan telahpun diijab kabulkan pada 17 sept 2010.

isu kenapa aku privatekan blog aku dlu tu lupakan je lah.. anggap je aku perlukan ruang untuk menyelesaikan urusan perkahwinan aku ni..

alhamdulillah.. syukur kehadrat Allah yang memberikan kekuatan terhadap jodoh kami berdua.. hampir setiap hari aku berdoa.. memohon restu dariNya..

so? skang aku bukan lagi cik adriea atau asni tau.. tapi aku puan adriea atau puan asni... hihihih.. poyo giler..

wehh rindu tul menulis lam blog ni.. memang aku berniat sebelum aku privatekan blog ni ari tu, aku akan berblog kembali lepas aku bernikah.. so.. aku tunaikan niat aku tu la... harap korang tak lupa pada aku...

*tak sabor nak blog hopping ni.. nak say hi kat kengkawan blog yg ditinggalkan beberapa bulan.. hihih..