Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, October 30, 2009

yeahhhhhhh!!!!!!!


dah berjaya!!!!!!!!!! memasukkan nuffnang ngan titik peluh sendiri.. tp dengan sedikit info dari kak mya thanx kak... cayang sama loe... hehehehe
perjuangan belum selesaii!!!

Thursday, October 29, 2009

hahahaahaha!!!!

hahahahaha adoiiii!! matik laaaa blog aku jd begini rupa.. ya ampunnnn!!! nak add nuffnang punye pasal la ni.. adesh...

shoutbox ilang...
follower box ilang...
gambar tepi2 tu ilang...

huaarrrghhh!! tensiiiiii!!!!

Friday, October 23, 2009

Kain Pasang Cantik [Satin]

Kali ni aku masukkan stok kain pasang yang bermaterial satin. kain licin, dan tebal sket dari satin biasa. harga untuk setiap pasang kain ni ada lah RM40.00 sepasang. Kos penghantaran adalah percuma u ollssss... so kalau berminat, sila lah email aku kat adriea@gmail.com k!


































Material : Satin
Harga : RM40.00
Ukuran : 4 Meter
Kos Penghantaran Percuma!!!!

Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!

Monday, October 19, 2009

Kain Pasang Cantik

Taraaaa!!!! seperti yang aku dok citer.. ni la kain-kain pasang yang aku nak jual. kepada sesapa yang berminat, sila email aku kat adriea@gmail.com or leh msg aku kat ym adriea80@yahoo.com
ape yang penting, kos penghantaran adalah percuma. korang leh wat pembayaran melalui akaun maybank atau cimb. so bila korang nak buat pembayaran leh inform aku, aku akan bagi nomo akaun. senang kan ;) ... nnt aku akan upload kebaya plak. check it out! :D Pstt! Klik dkt gmbar tu untuk lebih besar.



Material : Songket
Harga (Price) : RM50.00
Free Postage


Material : Cotton Crepe
Harga (Price) : RM68.00
Free Postage



Material : Cotton Crepe
Harga (Price) : RM55.00
Free Postage


Material : Chiffon Batu
Harga (Price) : RM67.00
Free Postage


Material : Chiffon
Harga (Price) : RM66.00
Free Postage


Material : Chiffon
Harga (Price) : RM66.00
Free Postage


Material : Chiffon
Harga (Price) : RM66.00
Free Postage

Friday, October 16, 2009

Cerita Hari Raya Adriea a.k.a Asni

syawal da nak abis baru ko nak cite ke?? hahaha.. janji ade citer pasal raya .. ye tak?
Dekat merata blog aku tengok sibuk menceritakan pasal hari raya. sume happy-happy. ye la.. raya kan setahun sekali. tak termasuk raya haji lagi. tapi aku ni da ujung-ujung dunia baru nak cerita pasal kejadian hari raya. ya ampunnnn... hehehe.. ni la konsep orang yang takde digital camera. yang aku ade camera dekat hand phone jer la... tu pun tak guna sangat. son, aku dok tunggu gambar-gambar dari akak aku je la... lame siot nak tunggu beliau upload kat FB beliau. bz katanya.. so, layan jer la gambar-gambar yang ade ni yer.. nak citer satu persatu da ilang semangat. rumusannya raya taun ni kitorang tak beraya sakan sangat. kurang menziarahi. raya kedua pun kitorang menziarahi sedara jauh. tu pun melawat bape taun sekali. nasib baik la sedara jauh tu tak kecik ati. ye la..kitorang pun sedekah sorang 12 hengget untuk dewasa, 8 hengget untuk kekanak. gembira la mereka. korang mesti pelik je bace kan? umah sape la kitorang pegi tu ek? heheheheh... kitorang melawat zoo taiping la.. hahahahaah.. layan je la yeeeerr.. besh gak raya-raya ni pegi zoo.. hahaha..



















jamu mata je la yer... hehehehe..
oh yer.. pas ni aku ingat nak mulakan bisnes online aku. so, insyaAllah akan ade stok baru. tunggu k.. minggu depan akan akan aku publishkan. so skang ni aku da ade kerani baru. maknanya aku da ade esisten. harap-harap ngan kedatangan beliau, aku akan ade manyak masa untuk update blog. caiyok! caiyok!! hehehe.. lap u ollssssss