Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, August 21, 2009

Selamat datang Ramadhan Al-Mubarak

lamer giler aku tak update blog kan? bukan di sengajakan...
setelah sekian lame dok tunggu.. bulan ramadhan tiba jugak!! seronok giler weh!! bila tiba bulan puasa, mesti terfikirkan bazar ramadhan yang jual macam-macam juadah. pehh.. selalunya hari pertama puasa la yang best. kuih muih fresh wooo.. macam-macam kaler ade kan??

meriah beb...

pastu plak.. sembahyang terawikh... time ni rasa macam tenang jer. taun lepas aku pegi gak. tapi tak dapat pegi hari-hari. coz my bonda da start sakit lutut that time. taun ni insyaAllah... aku ingat nak pegi hari-hari. surau depan umah je beb.. hehehehhe [malunya kalo tak pegi]

eh korang da abis ganti poser ke? kalau belum.. da terlambat la.. terpaksa la ganti ganda pas ni ek? hehehe.. aku awal-awal lagi da abis ganti. pas abis ganti poser tu pun aku poser sunat bila termampu. seronot poser ni. [maaf kalo ayat ni mengandungi ayat2 riak .. sapo la yg mengandungkan ayat itew~] so di kesempatan ni aku nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan. segala amalan dibulan ni akan di lipat kali gandakan ganjarannya.. subhanallah.. semoga amalan kita akan di terima Allah S.W.T .. amin...

di kesempatan ni jugak , sudi la jenguk blog aku jual shawls



ade sepit-sepit comel ni. untuk klip tepi shawl korang yang cantik tu ;)
ok .. selamat berpuasa skali lagi!! mintak maap skali lagi coz aku jarang update. tapi untuk korang, akan ku usahakan jugak mengapdet blog ni.. jangan stop dari jenguk blog aku wei.. sodih den.. heheheh... ok u'olls... taking care.. sharing is caring... [tetibe]

Monday, August 10, 2009

Jemput masuk semua.


aku baru jer siapkan blog untuk aku cari duit lebih... [takdo la lebih sgt pon] ngeh ngeh ngeh..
so pada korang yang berminat untuk menjadi cantik seperti saya.. wakakakakakakka..
sila la masuk kat blog ni. KLIK SINI!! -->> adrieashawls

Wednesday, August 5, 2009

vougenya!!

terguda tak tengok kasut ni?? aku yg terguda sebenarnya... hehehehe.. baru je aku rembat smalam.. terasa vouge bila pakai kasut ni.. walau pon poket makin kempis.. wakakakaka..

vouge ke saye????? da macam taik cicak da ni... mueehehehhe

Tuesday, August 4, 2009

attention please!!! mintak perhatiann!!!

hahaha.. tajuk tu memang mintak perhatian dari korang pon!!! hehehehe...
aku nak bagitau tak lame lagi aku nak bukak satu blog untuk jual shawls. hanya shawls saje wat masa skarang. *ishk.. semenjak dua menjak ni skema je ayat aku ni. so pada korang yang berminat nak pakai shawl.. tunggu dan nantikan kemunculan blog kedua aku ni ek! aku perlukan support dari korang.*uish.. da bunyi mcm ayat paksa lak ni.. hahaha.. matik laa..
skang ni aku tengah nak snappy2 gambar shawl ni dan nak masukkan term2 yang perlu dalam proses jual beli....

*tunggguuu...ianya akan muncul untuk hari bahagia korang............
ngehahahaha

my blink blink

hehehehe.. sile jangan muntah!
blink blink key chain ni baru sampai semalam. aku tau mengenai keychain ni melalui blog ceera..
sangat la comel. makanya aku buat dua skali. hajat di hati nak letak kat handbag. tapi, hand bag aku suma tak sesuai letak key chain ni. sbb zip suma terletak kat bahagian dalam. so, aku letak kat beg hp aku je laaa.. hmmm.. nak kene beli handbag lagik ni.. hek hek.. so sape yang berminat nak wat keychain macam ni, sila la masuk lam blog ceera atau butik ceera. *blog dia ade kat fren list blog aku ...

*nama buat pengubat rindu....