Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, July 6, 2012

Salam Nisfu Sya'ban..

wahh.. diam tak diam, da masuk nisfu sya'ban kan.. tak lama lagi da masuk ramadhan.. korang da ganti puasa? ehehe... aku ni dok kena ganti puasa yang masa tahun lepas punya tu la.. banyak hari gak.. coz masa tu arwah qaisara ade lam perut aku... haih.. rindunya kat anak aku tu..

ibu sentiasa ingat kat qaisara tau... ok ibu tak sedih..

back to story.. agak-agaknya amalan aku kebaikan selama ni Allah terima tak? pada kalian yang aku kenali, aku mohon sepuluh jari mohon ampun dan maaf selama perkenalan kita selama ini... pada yang pernah memfitnah aku atau cakap-cakap belakang pasal aku.. aku maafkan korang.. aku pon tak sempurna juga...

semoga buku yang baru ini nanti aku dapat markah yang lebih baik dari Allah..

so, apa persiapan korang nak menyambut puasa ni? mesti tak sabar nak pergi sembahyang terawikh kan?? wee bestnya.. eh korang nak tahu? aku ade jual telekung tau.. cantik n sweet sangat.. nantilah .. ada masa nanti aku uploadkan kat blog. tak mahal pon.. RM80 only termasuk kos penghantaran..

skang ni aku agak sibuk nak siapkan tempahan manik .. target nak siapkan sebelum ramadhan. lagi cepat, lagi bagus...

jom tengok antara manik aku tengah buat skang ni... ni masih work in progress yer... lom siap pon lagi..

bunga sisik ikan selalu menjadi pilihan hati

baru siap tampalkan renda... nak touch up banyak lagi untuk lebih menawan... wahh ayat.. 

tapi baju yang oren tu, bunga dia aku da buka semula.. sebab rasa nak tukar design lak.. hahaha terlebih rajinkah??? tapi aku selalu buat kerja tu biar puas hati.. baru la empunya baju tu akan rasa happy nanti.. tul tak? hehe...

1 comment:

cha said...

salam nisfu syaaban kak semoga amalan kita diterimanya :)