Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, July 4, 2012

Tutorial Follow Blog atau jadi Follower

ada kawan bertanya tentang bagaimana cara nak follow blog. senang saje dik.. meh aku ajar secara bergambar.. senang sikit nak faham kan... =)

first..

ok.. mula-mula cari kotak follower yg ade dekat blog yg korang nak  follow tu...

lepas tu klik kat google tu.. 
lepas klik goggle or yahoo or domain email korang yang berkenaan, masukkan id atau password email blog yang diminta..

senang kan??
haa.. pas da login tu, trus korang akan jadi follower blog tersebut... senang kan?? selamat mencuba ;)

No comments: