Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Sunday, January 22, 2017

Ketam oh ketam

Hari ini hari sabtu. Hari hari hari sabtu. Wahaha.. senget jap. Hari ni rutin mingguan.. tetiap pagi kami sekeluarga pergi shopping dipavitani. Hahaha pasar tani laaa.... Boleh dikatakan setiap kami pergi. Lokasinya di pasar tani sebelah aeon au2 Je. Tapi sebelum ni pasar tani tu lokasi dia kat giant setiawangsa. Eh nak dekat 4 Tahun tau kami menetap di keyel. Ekeke...

Dah pergi pasar tani tu.. en chef a.k.a my partner in crime a.k.a my teman sekatil voluntuer nak masak ketam. So.. i is macam pucuk dicita ulam mendatang la kan... Sila laaaa masak... Hihihih...
Balik dari pasar tani terus balik kerumah. Sementara tunggu asben masak... Aku lepak dengan anak-anak dekat depan. Tengok tv. Best baq ang... Hahaha... Dulu-dulu ada je si asben ni masak. Cuma sekarang ni da jarang sangat. Bila da siap masak.... Taraaaa ....

Ni la rupanya... ketam masak telur masin.. So jom makannnnn.... Sedap jugak. Hahaha... Tq asben. Nanti rajin-rajin la masak lagi yer... Hihihi.. 

Tuesday, January 17, 2017

Bisnes online

Semenjak ada facebook dengan instagram ni.. dah jarang pulak masuk blog ni kan.. insyaAllah nanti lepas ni aku nak aftifkan balik blog ni. Eh lari tajuk pulak.. hehe..

Sekarang ni aku da start jual handbag branded coach.. michael kors.. kate spade original tau... Thanx dekat kawan aku yang sudi bekalkan beg dekat aku. Bermula dengan suka-suka je. Tapi sekarang baru nak masuk 2 tahun lebih. So aku pon da daftarkan perniagaan aku ni. Nanti ada pulak yang cakap aku takde sijil ssm kan. Nanti korang jemputlah follow my ig ya. qaizh_ville ig aku tu. So pada korang yg berminat nak beli original branded handbag... Sila la beli dgn aku ya. Hahaha... InsyaAllah harga adalah sangat berbaloi dan mampu milik.


Aduh.. anak2 aku da kacau. Ok nnt sambung pulak next entry ya

Jangan lupa follow instagram qaizh_ville

Handbag branded original 

Tuesday, May 10, 2016

Rindu

Duh.. bertahun aku tinggalkan blog kesayangan ni... bukan berbulan tau.. kesian btul kat blog aku.. bukan dilupakan tapi ditinggalkan sementara.. anggap je la aku pergi outstation yer blog. Hahaha... diam tak diam.. aku sekarang da ada 4 orang anak. Hahaha.. percaya tak?? Tapi 3 ada didepan mata..yg permaisuri hati tu.. ada didalam hati..

Paham ke? X paham takpe.. hehehe

Ni pon aku masih dalam berpantang anak yg keempat ni. Walopon baru je awal tahun lepas aku beranakkan anak yg nmbo 3. Hihihi.. rezeki Allah nak bagi jangan ditolak.

Nanti aku ceritakan pasal anak2 aku yer.. hehe.. eh ni saje je nak ngetest tulis blog guna blog lovin. Laptop dah innalillah.. guna smart phone je la.. huhu.. kalau ok.. harapnya aku rajin la update blog lagi lepas ni. Doa-doakan la yer. Bajet ramai peminat aku ni. Pui

Ok la.. aku stop dulu..baby da nanges.. adeh

Wednesday, November 5, 2014

Page FB (Facebook)

Hmmm nak war war kan kat sini pasal page aku kat facebook. Dah lama bersawang page tu aku tak buka. Hehehe... Ok sekarang aku da insaf.. Buka balik page tu untuk jualan kain dan juga bahan-bahan untuk jahit manik atau lace kat baju..

Selalunya aku jahit manik kat baju orang.. Tapi kali ni aku still ambik tempahan... Tapi dalam masa yang sama aku jual material yang aku selalu pakai untuk jahit manik tu... Ok tak? Hehe... Kalau nak mintak tolong aku matchingkan dengan kain yang korang nak manikkan tu boleh jugak. I`ll try my best. Cewah....

So.. Jemputlah ke laman page aku kat facebook tu yer... Page aku butik aryan qaisara


Ni page aku

Jemputlah cuci-cuci mata dan shopping sekali.. Hehe.. Support me please... Hik hik...

Sebarang pertanyaan korang boleh la pm page tu atau kat facebook aku atau email pon boleh adriea@gmail.com