Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, September 18, 2012

Yang cantik dan yang buruk

Korang bole bezakan yg mana satu buah yang aku beli dan yang mana mr hubby beli tak?

Haih... Nanti korang mesti cakap.. ' ek elehhh.. Dia ni beli buah pun nak tayang'
Bukan begitu ye anak-anak.. Aku just nak korang tengok-tengokkan laki korang kalau dorang beli buah.. Yang da busuk pon dibelinya.. Tak ke rugi namanya tu.. Ke... Laki aku je centu? Hahaha...

Beb .. Aku dok try guna camera 360 ni. Mmg cun la.. Cer tengok buah mangga tu.. Yg buruk pon nampak lagi keayuannya..

Fikir-fikirkannn... *ah.. Takde motif nak letak ayat camni.. Huhu



2 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

baik hatinyaa...buruk pun beli...kaya tuan kedai...hehehe

adriea said...

Tu la padal cik puan izan.. Dia kata dia x perasan.. Senyum la tokei kedai tu.. Hehe