Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, September 10, 2012

wayang time!

lepas shopping pokok bunga....

mandikan kereta..
then..
hubby ajak dating lagi... tengok wayang expandable 2.. huaaa.. menarik gak tu.. 
pergi tengok kat wangsa walk jer...
sementara tunggu wayang start, cuci-cuci mata dulu kat romantika.. hajatnya memang nak cuci mata jer.. tapi .. eh tah macamana terrrbeli satu dua benda.. heee... 
tunggu lagi wayang start beli popcorn.. sampai abis popcorn kami laki bini makan.. wayang tak start lagi.. makanya beli lagi satu.. akaka...

baru la wayang start... tapi nak gosip ni... ternampak ada satu couple ni.. haih.. sangat la memalukan mata ni yang memandang.. melayu lak tu... berkepit, berpelok, perempuan tu bertudung :( rasanya belom kawin.. coz kalau da kawin, salunya wat macam tu kat rumah jer.. tettttt... hahaha.. sampaikan la dalam panggung wayang mereka berkaseh-kasehan lagi macam dunia ni mereka berdua jer yang ada.. haih... ok lah stop ngumpat.. huuu..

citer ni best la.. semuanya hero remaja purba.. haha.. 

cerita berunsurkan aksi dan diselitkan sedikit komedi.. part sedih pon ada.. masa hero yang paling muda 'billy' watak dalam cerita ni mati ditikam. huahhh aku nanges.. 


kalau korang nak tau macamana jalan ceritanya.. korang tengok la sendiri.. aku tak reti la nak cerita macamana.. huhuh.. tapi memang tak boring cerita ni.. aku berani bagi jaminan kat korang! 

No comments: