Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, September 19, 2012

Dah kurang ..

Beb.. Skang ni aku asik update blog guna handphone je ni.. Gegara broadband da jadi lembab macam siput sebab bagi jamal kenyok *tengok katun kat youtube hari tu.. Pandai ko.. Dia klik sendiri.. Aku ajar sekali je.. So, tunggu je la hujung bulan ni baru leh guna broadband.. Ha ni salah satunya yang da kurang tu.. Broadband ku kurang laju.. Hehe

Then, apa yang kurang lagi? Aku da kurang masak sekarang ni. Rasa menyampah nak masak hari-hari.. Cewah.. Ayat macam nak mintak lempang seratus kali nampaknya.. Hehe.. Takde la.. Aku kurang masak sebab nak kurang kan berat penduduk dalam rumah aku ni. Aku n hubby la tu.. Hua hua... See? See? Semalam jogging.. Makan pon kena catu.. Kalau tak turun berat gak aku tak tau laaa.. Haha

Tapu mencabar beb bab ikat perut secara paksaan ni. Tapi nasib baik paksa rela... Mula-mula mendidih gak la perut.. Haha... Tapi sekarang da ok sket.. Aku nak dapat berat 60kg ni seksa betul rasanya dia nak turun. Ye la.. Dok rumah je kan... Memang lagi kental la lemak tu.... Huhu... Doakan aku dapat berat yang aku target ek... Ceyyy... Nak kurus pon nak mintak orang doakan ke hasni? Haihh... Manala tau doa korang makbul.. Hehe..

So tunggu la sebulan lagi yer.. Tengok aku selim ke tidokk...

Last skali.. Jamal cakap.. U ken do it acu!


No comments: