Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, September 21, 2012

Ratu ke rhattu tu?

Haha cam tah ape je tajuk aku ni. Hari ni aku try test masak beras basmati brand rhattu. Da lama kakak aku bagi beras ni. Hari ni baru nak mencuba. Beras kat umah ni pon banyak lagi coz jarang usik.

First time aku tengok beras ni. Packing pon cantik je. Siap ade zip lagi.. Sebab tu sayang nak masak. Boleh centu? Hihi..

Cara masak pon senang. Ala macam biasa masak beras panjang ni. Kena rendam dulu sebelum masak. Bila da masak, cantik je rupa nasi nya. Panjang dan kurus gitew. Rasa dia? Not bad...

Hari ni makan berlaukkan sardin je.. Tu pon sebab jamal yang pilih sardin kat kedai runcit semalam. Haha.. Jamal suke beno makan sardin u'olls.... Korang da makan? Mai jemput makan!




1 comment:

yaya said...

kakak, boleh tak tanyakan kakak tu mana dia beli? saya nak cari beras macam ni jugak..
tq