Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, September 4, 2012

Burger Bakar

minggu lepas.. tak ingat lak hari apa.. huhu aku ngan hubby try makan burger bakar. selalunya dok tengok je orang beratur beli burger tu.. tapi kali ni kitorang tengok takde orang pon yang beratur panjang... kitorang pon cuba la... tapi ni Rawang Burger Bakar. gerai dia betul-betul dekat tepi traffic light area wangsa maju tu je.. bukan dekat rawang ek... huhu...


ni nombor bertuah kitorang... hehe

tak ambil masa yang lama sangat masa menunggu...
mamak kat kedai depan tu pon tak sempat ambil order air..
da siap.. 
hehe
kitorang tapau je..

yang ni hubby punya.. burgembira namanya


yang ni aku punya.. top shot

sampai rumah, terus ngap! haha gelojoh! memang sedap dan mengenyangkan.. harga pon tak sampai RM20 untuk dua ketul burger ni... next boleh ulang lagi.. :)

2 comments:

cha said...

skrg ni mcm2 burger bakar dh kan huhu

adriea said...

cha - tu la pasal... antara sedap ngan tak je... so boleh buat pilihan... hehe