Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, December 13, 2011

Nuffnang

mail from nuffnang... tak salahkan aku tunjuk mail aku kat sini.. =)

sejak berblogging ni... ni la kali pertama aku nak cash out duit dari Nuffnang.. excited kot.. sebab baru 1st time buat. sape kata berblog tak mendatangkan hasil? no no no.... salah tanggapan tu.. melainkan kalau blog dia saja-saja nak cerita la without side income yang macam aku ngan blogger lain buat ni kan... so.. sekarang aku tengah excited tunggu cek dari nuffnang sampai.. walaupon tak banyak.. tapi... sape mau bagi duit macam tu jer bebbb... hehehe....

die panggil aku nor sbb nama aku pangkal die nor laaa... jangan felik hoke!!! hehehhe

*thnx to farahnaz anwar for replying my email =)


No comments: