Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Thursday, December 1, 2011

Keajaiban atau Kedaifan?


ape komen korang bila tengok gambar yang aku lampirkan ni? sebenarnya gambar ni aku snap masa di sri aman lagi.. lam surat khabar Utusan Malaysia.. mungkin antara korang ada yang penah baca berita ni.. tapi aku nak kongsikan jugak.. menurut dalam berita ni.. budak ni tinggal ngan atoknya.. parents tinggalkan dia sebab dorang keje kat bandar... kanak-kanak 20 bulan ni mula hisap susu lembu ni mula julai lepas untuk meneruskan hidup.. sadiskan... dia mula hisap bila nampak anak lembu tu dok isap susu mak dia... kekanak ni pon ikut isap sama... Allahu Akbar... lembu tu pulak elok je tak marah bila budak ni isap nenen die yer... kasihnya binatang pada makhluk Tuhan lebih kuat tu....

kita kat sini susah payah dok beli susu tepung lembu.. budak ni dapat fresh lagi... huhuhu... apa apa pon.. aku doakan semoga kekanak ni sihat walafiat la hendaknya.. coz risau lak bila dia hisap nenen lembu tu kot-kot ade kuman ke.. huhu.. nauzubillah..

amik iktibar...


No comments: