Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Thursday, December 22, 2011

Kain Bengkung Semasa Berpantang


wee.. kain bengkung aku da siap di jahit oleh kak long... thanx kak long... skang tunggu kak long pos kan jer ke manjung ni.. tapi dia tengah dok siapkan barut baby, kain bedung, ngan set sarung tilam for my baby... ihiks... kak long memang amik tempahan untuk buat barang-barang tu semua.. yang bestnya.. bole buat pemilihan kain mengikut cita rasa kita sendiri.. nanti kalau barang-barang tu da sampai, aku kasi update ek ;) 
mane la tau kalau korang pon terbekenan.. sebab harga adalah sangat berbaloi =)

*34wks.. da mula sakit-sakit kat bawah tu.. huhuhuhuh.. sabarlah wahai hati.. 

1 comment:

nasriahns said...

assalam sis, cmna nak buat tempahan bengkung ni?