Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, December 6, 2011

Bunga Ribbon lak...

Mak buyung ni memang tak reti nak duduk diam... abis jahit manik.. die cari lak cara macamana nak buat bunga-bunga riben... thehehehe... macam gambar kat bawah ni.. bunga-bunga tu suma aku buat semalam.. semangat cari riben kat kedai berkobar-kobar.. haha..balik umah terus cuba buat... menjadik pulak tu.. alhamdulillah.. ada lagi bunga-bunga yang aku nak cuba.. tunggu la nanti aku post kan dekat blog ni ek.... jom layan gambar..


riben ni asalnya riben gubahan hantaran sape ntah.. aku amik jer dalam plastik tu dan cuba buat.. konon-konon nak buat carnation.. tapi jadi macam rose lak kan?? haha... 1st trial... nanti cuba lagi..

yang ni pulak rose ribbon.. pusing-pusing... terusss jadi... taraaaa...

yang ni aku buat pagi tadi... dapat la 7 kuntum.. sebabnya... kaki kremmmm... nanti buat lagik.. Semangat!! haha

somel tak bunga-bunga yang aku buat ni? kalau somel.. sila hangguk 8 kali.. kalo tak somel.. sila hantuk kepala kat meja... hahaha..

*kalau da minat... hendak seribu daya...

2 comments:

nusk said...

eeiii jeles mak...akak ni nape rajin sgt haaa? misti anak akak kreatif nanti:)))

p/s:btw gamba buku kat entry 'harta' tu ji google..tapi buku2 abah ji lebih kurang camtu jugak la keadaan nye hehe :p

adriea said...

haha... mak pon tatau la... mmg tak retis nak dok diam ..

p/s : woo dr incik google rupanya.. tanya abah ji.. akak nak jd member club die bole tak? haha