Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, April 10, 2012

work in progress

bunga sisik ikan .. nantikan ;)
skang ni aku tengah nak mencantikkan tudung aku sendiri.. tak tau la hasilnya macamana.. aku pon excited sebenarnya nak tengok hasilnya. sebab ni la pertama kali aku apply sulam manik dan labuci kat tudung... hari tu terbenti kejap menyulam ni sebab nak siapkan brooch..

tunggu eks ;)

kalau da siap nanti aku share ngan korang ;)

2 comments:

cha said...

akak dh boleh buat bisnes dh ni. kreatif sgt ok

adriea said...

ye ke cha? terima kasih.. nanti kalau ade orang nak bg tempahan.. akak terima.. insyaAllah.. siap lam masa 3-4 hari