Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, April 25, 2012

Kembali Beraksi

halo halo halo... ape reaksi korang bila tengok tajuk diatas? macam tah apa-apa je kan? haha..
baru je semalam update seketul.. pas tu makan masa sampai ke hari ni baru nak update yang seterusnya.. kesian.. kesian..

sebenarnya aku sibuk dalam menyiapkan projek buat bunga gubahan aku yang pertama..

sebelum-sebelum tu plak sibuk ngan buat brooch gak.. dan sibuk untuk buat projek yang terbaru lagi... sebenarnya banyak benda yang aku nak laksanakan.. semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah.. dan semoga diberkati olehNya....

idea buat bunga gubahan ni datang dari kakak aku sendiri.. coz dia tanya boleh tak aku buatkan bunga untuk bla bla bla bla. tak yah la aku cerita detail sangatkan.. so, pada aku... ini lah peluang untuk aku tambah dan uji kemahiran aku sendiri.. of coz aku jawab boleh! sabtu lepas, aku ajak hubby pergi material nak buat bunga gubahan ni.. nasib baik dia takde apa-apa program dah.. ye la .. DSA 2012 pon da abis.. so, tiba la masa untuk kami spend time berdua pulak.. yeayy!!... so, hari jumaat aku da mula buat bunga tu.. tapi sabtu ngan ahad da tak bole nak buat sangat coz jadi chef ... haha poyos.. isnin .. selasa... rabu... tarrrrraaaaa... da siapp!!!

sebelum digubah..

Alhamdulillah.. semoga mereka gembira ;)

bunga ni sesuai untuk dijadikan hadiah ... example bagi awek ke.. hihi.. wife ke.. mummy ke.. mummy to be ke.. kalau bawak semasa melawat orang yang sakit mesti yang sakit tu pon ceria tengok bunga ni kan.. wahhh !! dan aku juga menerima tempahan sekiranya bunga ni nak dijadikan bunga telur a.k.a bunga pahar.. sekiranya berminat sila la email me adriea@gmail.com for details ;) tq ..

another project.. 
love to be creative
<3

4 comments:

cha said...

Comelnyaaa. Apa kata akak kasik gift kt sy haha kbai

adriea said...

hihi tq.. waah.. insyaAllah bole cha!! hihi

Anonymous said...

Wah, padanlah menyepi. Banyak projek rupanya. Boleh ke selit tempahan manik ni hehe.

Husband akak LO/AO delegation mana masa DSA? Husband saya pon involve :)

-Jaja

adriea said...

hehehe takde la byk mana jaja.. boleh je nak selit2 lagi tempahan manik tu.. akak masih bole buat lg ni.. insyaAllah.. hehe..

husband akak? tak tau la dia delegation mana... akak tak tanya pon.. ekeke.. lega sket da selesai DSA tu kan.. kalau tak.. cuti pon keje.. huhu..