Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, April 10, 2012

teka teki teka tekuk

semalam bila aku tengah rajin melawat blog kawan-kawan blogger, aku terjumpa entry teka teki yang agak lawak gak la..

pas tu tiba-tiba aku teringat teka teki yang anak sedara aku bagi dekat aku dulu..

diana my niece : acu, acu nak main teka teki tak?
aku : ok, boleh jugak teka teki ape?
diana : dalam banyak-banyak negara, negara mana yang banyak anjing betina?
aku : hah?? teka teki ape ni? adei... *sambil memerah otak berfikirkan jawapan.. aku lost.. tak dapat nak fikir..
acu tak tau la diana... negara mana??
diana : ala senang jer... negara argentina la....
aku : apekah??? hahahah


jawapan tu bole la diterima pakai sebab bunyi die lebih kurang... anjing betina dan argentina.. hahaha...
diana...diana...

7 comments:

kEy said...

dalam byk2 negara, negara ape yang takut tali? haha!

adriea said...

erk? ni lg satu soalan mencabar... tatauu... negara ape??

adriea said...

key - key!! akak ingin mencuba nasib gak la.. itali ke??? eee taliiiii... hahaha.. kondipen je jawab ni.. btol takkkk??

Anonymous said...

miahahaha... adoiii.... ade kat cni rupanya teka teki ni.. hahahha...

adriea said...

ye la cik anon... haha..

cha said...

hahaha lawak gakla. tau tak sy dgn kazaa pun suka main teka teki haha :p

adriea said...

haha.. mmg best kan main teka teki ni cha.. lawaaakk jer..