Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Saturday, April 28, 2012

Berwajah Baru

header baru.. harus diasah lagi ni
haaa... orang lain dok sibuk bersih membersih, jerit menjerit, lari melari.. ehh berlari, rempuh merempuh, aku kat umah sibuk click sana click sini. ha gasak la korang nak wat ape kat KL nun. korang kan orang-orang yang pandai tahap gaban. ahhh malas la cite pasal bersih tu. jadi tak bersih otak ngan hati aku nengok dorang tu. *geleng-geleng kepala sambil taip

amacam? lawa tak blog berwajah baru aku ni.. ngeh ngeh ngeh.. pada aku rasa lawa sangat da ni... hahahah.. padahal.... haha.. takpe.. nanti aku godek-godek lagi..dalam masa yang sama aku buat satu blog shop untuk aku letakkan brooch ngan bunga-bunga fabrik aku tu. selitkan sekali hasil memanik. senang sikit tak bercampur aduk kat blog aku ni.. heee... nanti aku bagitahu link blog tu bila da siap.

so, korang pergi mana hari ni? aku dok rumah jer..... esok? tak tau lagi.. nak keluar pun macam malas je rasa. tunggu je la mood esok yer...

No comments: