Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, March 28, 2012

Tanamera Day 2012

ahad lepas, aku ngan mr hubby pergi ke Central Market KL. mula-mula aku ingatkan tak jadi.. coz dia sibuk nak submit kerja-kerjanya.. tapi bila mr hubby balik dari rumah officernya, tiba-tiba jer.. 'sayang.. siap-siap la.. jom pergi'.... me?? mesti la kelat bercampur manis muka tu. suka-suka dia je bagi 5 minit untuk aku bersiap. nasib la kan... tunggu la sorang-sorang kat bawah tu... last-last naik tunggu lam umah gak.. hahah.. *macam terlari dari topik je cite ni..

Ok.. mari bersama-sama kembali ke pangkal jalan.. kitorang bertolak pergi CM lam kul 11am.. sampai sana pon sekejap je.. coz dekat je kan.. tapi nak cari parking tuu... humak aii...... tah berapa kali kitorang tawap pon tak tau la... ujung-ujung, masuk la tempat yang berbayar.. 6 hengget.. jauh lak tuu menapak.. huhu redha je la... janji sampai... yang mr hubby pulak, dari rumah.. sampai la bab kitorang menapak tu.. dok bebel-bebel KL ni da banyak sangat orang-orang negara asing time weekend.. da tak macam duk kat Malaysia da katanya. aku pon menjawab ler.. ok ler tuuu... bukan senang kita nak pergi melancong.. skang ni kita ade kat oversea la ni.. hahaha nasib tak kene pang~ je..

sampai kat CM jer.. mr hubby la jugak yang nampak kakak aku dulu.. fyi, my sis da lama da keje ngan Tanamera. dan ni kali kedua aku pegi Tanamera Day. tapi this time aku tak lama sangat la melepak kat sini. macam dulu tu aku siap jadi staff tak diundang sekali. buat kerja menjual barang-barang tanamera. dapat tshirt bagai. tapi tu dulu... masa i bujang lagi u.. hehehe.. kali ni pergi bersama 'life partner' memang tak lama la melepaknya.. huhu.. aku nak pegi jalan-jalan tengok kemah-kemah yang ada tu pon tak sempat...


aku sampai tengahari yang tak berapa tengahari tu la..  masa ni Serina anak Chef Wan bagi speech tetang product post natal Tanamera.. ponnn tak sempat jenguk.. huhu.. hubby.. hubby..

dia ajaknya aku masuk Central Market tu.. pusing-pusing dalam tu.. aku belikan dia ashtray. untuk letak lam opis dia.. kira hadiah besday la tu kan daling? hihihi.. pas tu kuar dari CM, dia da ajak balik.. adoooyaii.. tak sempat la nak melepak ngan kakak aku and the gang.. huhu.. tapi... sempat jugak la... berfoto gedik dengan mereka.. 


balik tidak dengan tangan kosong.. aku dapat free gift n voucher lagi. heeee... tq to all my sistersss... 


ade lagi yang aku dapat... tertinggal lak kat rumah kakak lagi sorang.. tapi aku tunjuk yang ni je la.. terima kasih daun keladi.. bila jumpa.. bagi lagi.. haha.. kidding! 

a great day!




2 comments:

Mamasya said...

Salam kenal Adriea.dtg kunjungan balas.dah lama stg tak ke CM ni..

adriea said...

salam kenal kembali mamasya.. sy pon da lama tak ke CM.. tp sekarang da ade macam2 kedai kat dalam tu.. best gak.. try la pegi nnt =)