Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Thursday, March 29, 2012

Jatuh Chenta

malam ahad yang lepas
on the way balik KL from Shah Alam
hubby tanya aku nak pegi up town tak?
alamak
hubby ni of coz la i do! 
*eceh da macam lamaran nak kawin lak kan

so kitorang pon pusing memusing la KL cari uptown
hahaha
udah lame tak dok KL yer hubby
tak sah kalau tak sesat kalau nak pergi sesuatu tempat tu
newbie ler katakan.. ekeke

bila sampai je up town tu... mula la episod tawap menawap
mencari parking... huhuhuh
agak-agak da rasa nak muntah pusing cari parking baru la ketemuan
alhamdulillah
so, kami pon mencuci mata la dengan gerai-gerai yang ado
tiba-tiba aku terbekenan lak kat satu tudung ni
*eh leh terbekenan lak ek
tudung tu kainnya macam cotton jer
bentuk 3 segi
untuk tak nak membazirkan duit sendiri
aku beli sehelai jer.. 
tu pon seploh hengget jer... takde la mahai tudung-tudung yang aku pakai ni.. 
aku pentingkan keselesaan jer

keesokkannya aku gayakan la tudung tu pegi Tanamera Day
ehhh... best giler pakai tudung tu
*nyaris tak gila bebetoi
senang jer nak pakai 


ni la tudung yang aku maksudkan itew
sekarang ni aku menyesal lak
*sodeh


menyesal sebab beli satu jer...huhuhu
agak-agak kalau ajak mr hubby pegi lagi.. dia nak tak??? huhuhuhu
ala.. dia tak baca pon blog haku ni..
tunggu hujung bulan lagi la nampak gayanya... 
pasrah...pasrah...


6 comments:

cha said...

Sis mcm dh tembam la *ok larik topik :p*

adriea said...

ekekek... memey la cha.. lepas bersalinkan arwah Qaisara.. akak tak dpt lagi berat sblm pregnant... tgh berusaha nak menghapuskan lemak yg terbina selama 9 bulan tu :)

Reena said...

Cantiklah pattern tudung dia... Ala... Sejak ada anak ni tak berkesempatan nak ronda-ronda Uptown memalam. Time still berdua je nilah tempat feberet mkn kerang rebus. Hehehe

adriea said...

Reena.... memang cantik.. n seeenang sangat nak pakai.. tu la.. time berdua ni je la bole jenjalan kan.. da bertiga dan berempat nnt nan ado.. eekekke... rebus kerang kat umah je la reena..

Anonymous said...

Hee dah lama sgt tak ronda-ronda malam, mencemar duli kat Jalan TAR mcm masa bujang dulu; cuci mata dan poket puas-puas. La ni lunch hour hari Jumaat yang 2jam tulah nak shopping bagai :D

Anyway, sgt berbaloi tudung tu. Mmg rugi akak tak beli lebih sikit aritu. Semoga encik Tuan bawak pi uptown lagi hehe

-jaja

adriea said...

hehehe... mencemar duli yer jaja..

time skang pon bole kot.. heret je anak2 skali.. mesti lagi thrill.. hihi

tu la.. kalau incin Tuan tanak bawak.. akak pegi ngan kakak akak je la.. haha sangguppp...