Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, November 25, 2009

Ape yang baru??

aku beli laptop baru semalam. brand ape?? lenovo s10-s ideapad. tecit je.. senang aku nak bawak kemana saje. tak de la berat macam laptop lama aku tu. huhuhu.. korang nak tau harga? survey sendiri ek.. lain tempat lain harga kot. ahaks.

sampai umah smalam trus godek-godek ape yang patut. same je function macam laptop yang lain. so kawaiii..


suci tak? hehehe

free gift yang aku dapat


kotak pon nak tunjuk... wakakakka... puas ati gak dapat laptop baru ni. duit pon puas melayang-layang kat tangan tokei tu kan.. hahaha.. pas ni nak beli ape lak?? takde kot. simpan duit nak kawin je laaaa... cewaaaaaahhhhh!! ahahah.. *errr.. duit kawin bukan cik abe yg simpan ke?? ngeeeee...

korang nak lappy mcm aku ni secara free tak??? haaaa.. klik kat iklan nuffy share & win nexcare ni. masuk peraduan tu. grand prize dia sebijik macam lappy aku. pe lagik?? klik cepat!! :D

3 comments:

sasha* said...

wah wah lappy br nampak.bestnye heee

Aidil Muhaimin said...

selamat gunakan barang baru. :)

adriea said...

aidil : tenkiu!! :D

sasha : hehehe.. barang baru mesti la best kan.. da lame sok tatau la camne ni.. haha