Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, November 13, 2009

Menghitung hari..


diam tak diam.. hari ni dah 13hb nov. lagi beberapa hari je tarikh tu nak sampai. alamakk.. terasa macam cepat pulak masa berlalu.. persediaan baru dalam bape peratus jek.. banyak lagi nak kene beli ni.. dan banyak lagi yang nak kene uruskan.. huhuhu.. ape-ape pun aku harap semuanya akan berjalan ngan lancar.... insyaAllah..

dalam masa nak guna banyak duit ni, kancil aku meragam lagik! tak leh nak masuk gear 1 ngan 2 plak! semalam kelam kabut aku kat traffic light. nasib baik gear 3, 4 ngan 5 bole berfungsi.. haddduuuu!! apekahhh nasib???? mane nak cekau duit lagik nihhhh! ish... Ya Allah.. permudahkan la urusan hambamu ini....

6 comments:

kEy said...

menhitung hari ape ni?
kahwen ke?
ekekeke~

adriea said...

ahaks...
lum sampai ctu lagi key :P

sasha* said...

u nk bertunang ke?semoga sumenya berjalan lancar ok.sy dh lepas fasa tu dh

p/s : sy dh follow u :)

adriea said...

sasha : debar2 gitu... ahaks

SOHO Mama said...

Harap2 semua berjalan lancar :)
Ni gambar bekas bunga telur/gift le ni ya..

adriea said...

kak millieee!! baru nak masuk 1st step.. btw.. mekasih kak.. ;)