Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, December 31, 2008

Hari terakhir di rumah VIP Kem Pakit, Sri Aman

Hari ni lak mangun je pagi, aku siap packing baju-baju aku masuk lam beg. Pas tu mandi n bersiap trus. Di jangka 3 tan akan sampai dalam kul 9am. Abg aku lak mangun lewat sket. Salunya pukul 6 dia da berjaga. Mana tak nya… malam tadi kul 4.30 pagi dia baru balik umah. Sebab settlekan barang-barang masuk lam lori. Masa abg aku mangun, dia cakap elok aku n ain naik kete skali ngan sumalah. Tak yah naik 3 tan. Tapi boleh ke tahan berhimpi-himpit sket lam kete tu.. aku tak kisah jer. Lebih senang aku naik kete ngan die skali lah. Dari naik lori tu. Sakit-sakit gak badan aku. Lagi pun adventure sangat naik lori tu. Tak vogue la aku. Wahahaha.. then lori pon sampai.. amik beg-beg baju ktorang trus. Then lori trus btolak g kuching. Ktorang relek lagi kat umah tu. Pas tu bila suma da siap, dalam kul 11 am, ktorang pon gerak… abg aku singgah kat umah c.o dlu. Nak ucap slamat tinggal.. then dia g kat skolah lak. Seingat aku, abe aku ada bagitau yg dia ade kat skola coz ade gotong royong kat situ. Haa.. dapat la jugak aku tatap wajah dia kejap. Cewah.. blaaaa… then sampai kat skola tu, mmg dia ade kat situ. Aku lambai je la dari dalam kete. Lepas abg aku da settle ucap slamat tinggal kat suma anak buah dia, baru la ktorang btolak g kuching. Sendat seh lam keter tu. Tapi.. sabo jer la.. kene bertahan selama 3 jam. Blasah…. On the way to kuching, benti rehat jap kat serian. Pas makan-makan, ktorang g pasar serian tu jap. Tengok ape yg ade kat situ. Macam-macam ada.. aku rembat bakul anyam seketul. Pas tu sambung balik perjalanan ktorang ke kuching….

No comments: