Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, December 31, 2008

Hari ketiga diRumah VIP Kem Pakit, Sri Aman

Hari ni lak lansung takde xtvt lain selain dari makan, tdo, main ngan ekal n tia (anak abg aku) abe aku pon tak nampak bayang lagi. Just sms jer ngan aku. Padahal tempat tinggal dia tu kat mess tak jauh dari umah tmpt aku menginap tu pon. (tapi kalo lari nak g situ mengah gak la) pas tu akak ipar aku cakap malam nanti ade jamuan berlansung kat dewan. Jamuan sempena majlis perpisahan untuk abg aku. Tapi.. akak n abg aku nak bawak mak aku jer… huaaaa aku n ain (adik akak ipar) tinggal je la betiga kat umah tu. Ngan tia.. so.. dapat la mak aku jumpe ngan abe aku tu. Aku jer tak dapat… uhuhu kaciwa sedikit tp aku orait jer.. abe aku lak ingat aku join skali.. hehehe padan muker. Tapi ain lak mcm protes ngan akak die tu. Coz tak bawak dia skali. Hua hua hua.. nak usha mamat2 askar la tu.. hehehehe..



ishk.. dia rembat hp aku lak......

No comments: