Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, December 2, 2008

sebelum pegi kl..

sblm aku nak g kl tu, aku jumpe seseorang jap. kebetulan die ade kat manjung, tak elok la kan aku tinggalkan mcm tu jer. jauh die dtg.. kalau ikutkan mmg aku nak biarkan jer. tp tak sampai hati aku ni.
seawal pagi pkul 8am, aku terjah ke hotel lead view. kat car park je owkeh. tunggu punya tunggu.. jam 8.30 baru dia turun. ape leh buat.. diam jer la. pas tu ingat nak g bawak bekfas. tp dia kate jom trus g court. hoh?? u nak sue i ke?? court basketball la dear.... hue hue hue..

sampai je court, aku tlah dipaksa oleh beliau utk tgk die main jap. dia suh aku nengok 30min. owh no! mana bley.. 15min je owkeh~ maka beliau pon setuju... (bas aku nak gerak kul 10.30am la kawan2)

so layan jer la..


dimanakah beliau yg dimaksudkan??? adekah bola itew?


tettttt! beliau yg dimaksudkan adelah bola yg memakai nombo 13 itew... ngeee... petronas cup. antara negeri. alah.. aku nengok kejap jer. buat syarat. nnt beliau kate aku sombong lak kan. btw.. congrats to the winner. pas 15min, aku blah... jumpe beliau kejap jer. pas ni aku rasa da tak jumpe kot. coz i need fren yg ikhlas beb...

4 comments:

Kak Piah said...

wuiihh.. maikel jordan ke tu dik? hehehehehe...

adriea said...

maikel jordan?? hahaha.. mikel lam ujang tu kot.. (kak piah baca ujang ka? kalau tak.. tak tau mikel mana ni. g cari buku ujang cpt!) ekekek

Kak Piah said...

tawu2.. yg berok tu kan? keh keh keh..

adriea said...

hahahaha ya btoollll!!