Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, December 31, 2008

birthday aku yg lepas...

hepi bday to meeeee.... huhuhu da basi da entry ni. bday aku 23/12 ari tu. masa tu aku ade kat kl lagik. tengah syok melepak kat lam bilik, baru aku teringat soalan ujipah aku lum jawab lagik. adeh.. masalahh!! tenet mane ade kat umah akak aku tu. takan nak kuar g cari cc kot. mana aku tau area tu cc ade kat mane. adei. panik seketika. last-last aku mintak tlg kat adik aku yg ade kat sabah nun. mintak tlg dia amik email kak tipah. fuh.. nasib baik.. coz jawapan da ade kat aku. cuma nak send kat email kak tipah je belom. jadi.. aku send melalui hp jer la. kak tipah terima kot?? terima la kak... thehehe
bday aku taun ni aku tak celebrate pon. taun lepas, ade gak mak belikan kek utk aku. eheks.. taun ni aku terima ucapan dan hadiah jer. syukur alhamdulillah. masih ada yg menyayangi aku.. org pertama yg bagi ucapan kat aku.. sape lagi.. abe aku la. sms jer.. ye la.. dok jauh. huhuhu .. pas tu di ikuti ngan kakak-kakak serta kawan-kawanku. thanx both of u. i really appreciate it. ade yg tlambat wish pon aku tak kisah. doa dari kalian semua yg lebih penting bagi aku. kak tipah pon tak lupe gak nak ucap bday kat aku. ahaks.. thanx kak.. umo aku da masuk 28... huakk.. taun depan 29.. hohoho.. then .. nomo dua bertuka kepada 3!! aaaaaaaaa ... tp kak cass siap ckp.. slamat menyambut hari lahir yg ke 23 dik.. hoh.. time kasih kak! i lab yuuu... hahaha

antara hadiah yg aku dapat..


apple ipod 4gb.. tak penah nak dapatkan benda ni.. dapat lak.. huhuhu.. thanx u so much... i really love it.

rasanya akak aku masih menganggap aku ni kecik lagi la.. tapi adik suke! thanx akak ku.. ade lagi satu stokin xmas tu.. aku lupe nak snap. huhuhu... cute~ mak bagi aku kain batik n gelang. abe aku.. tak tau la adiah ape yg die nak bagi ni. lum sampai lagi. tu jer adiah yg aku dapat. ingat tak dapat lansung.. ade gak.. heeeee .......... i love u all..

No comments: