Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, July 7, 2008

weekend xtvt

tedi hepi ngan kaler dinding baru bilik aku. ahaks...

minggu ni aku 100% dok umah jek! sabtu, sibuk siapkan cat frame tingkap kat luar umah. fuh fenat!..... ahad, sibuk ngemas umah lak.. huhu.. malam smalam sibuk siapkan jahitan manik aku. tempahan ni tau! huhu.. harap2 dia suke la. nnt da siap, aku view kan gambar kat sni eks ;)

ekceli baju tu da dkt sebulan dia hantar.. tapi di sebabkan customer tu ckp dia nak bulan 8, so aku tunaikan la hajat dia siapkan sebelum bulan 8. skang baru awal bln 7 kan? hahaha.. da nak siap pun baju tu... tinggal bahagian lengan je lagi... brape la aku nak charge nnt ek?? hurmmm....

tunggguuuuuu.... ahaks..

No comments: