Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, July 15, 2008

Kain!

Ape? kain? aku jual kain ke?? kain kain kainnn sape nak beli.. mari! mari! mari! owhh~ tidak lah.. aku tidak menjual kain la.. hehehehe... ekceli aku pengumpul kain! hahah.. ade 4 pasang kain yg aku beli blum berjahit. last2 jadi baju raye gak nnt ni ek. heheh..



ni la antara kain2 yg aku ade lum berjahit. hajat dihati nak menambah amount kain2 tu lagi. baru aku pasan... kain2 aku suma ni shining2.. tu la sebabnye aku suke wat jahitan manik n labuci kot. ahaks... tak tau lagi nak wat pesen ape. salu kebaya n kurung je la pun kan.. ;)



ha.. dalam kotak sakti ni la aku simpan kain2 ni. yer la.. tak kasi berabuk. tgk tu.. ade tmpt kosong lagi tu kan? mcm mintak dipenuhkan je kotak ni. hehehhehehe..



ha! pling~ ni la kotak nye.. aku ni klu takde teddy bear, tak sah! huhuhu..



ha... disini la aku menempatkan kotak tersebut... hahaha... so klu sape2 pk kotak tu ade menyimpan rete karun, harap maap la yer.. ade rete aku je lam tu.. pak guard die.. tetap teddy bear... hee hee hee... berakhir la kisah kain...

5 comments:

no credit check loan said...

very awsome.


no credit check loan

adriea said...

tq dear ;)

Anonymous said...

nak kain satu!!!.. hahahaha... manyak je yg lom jait... pastu nk tambah koleksi lagi tu.. bagus tol akak aku sorang ni.. muahahaha..

adriea said...

amik amik... amik la anie.. sile kan amik.. akak bagi je. nak amik kotak skali pon bole.. sile kan.. hahaha

Yoda said...

Huwoiii!! Kain pelikat aku mana