Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Saturday, June 30, 2012

Manik Crumble

siyes kesian kat diri sendiri.. sebab baru merangkak-rangkak dalam ilmu memanik.. orang sekarang da advance dengan manik 3D.. mokcik baru nak try buat crumble biasa..itu pon belajar melalui tutorial yang dibeli melalui online suatu ketika dulu.. haha.. da bertaun beli skang baru nak try..

memula try jadi macam ni.. ni 1st layer.. banyak layer nak buat rupanya.. ni buat guna manik yang ade jer..walopon...

then try untuk kali kedua.. dan menderhaka sket dari tutorial yang dibeli.. aku tambah sequin... sebab material tak mencukupi.. tapi nampak lawa pulak.. *hahah puji sendiri..

pada pendapat aku.. memang susah sket kot kalau takde guru yang mengajar didepan mata. sebab kita tak tahu teknik-teknik yang betul dorang gunakan. tapi, hendak seribu daya... selagi minat, aku akan terus cari dan gali dan cuba buat jadi yang terbaik =)

*pstt.. memang saje je nak snap guna camera handphone.. sebab kasi blur sket hasil yang tak berapa nak cantik tu.. haha.. *nanges

2 comments:

Reena said...

Ishh... i lagik best, langsung tak terror buat. Hehehe.... Takpe practice make perfect. Good luck :)

adriea said...

hehehe.. tgk tutorial je ni.. tu pon tak paham ngan tutorial org tu buat.. ishk sedih.. huhu