Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, June 20, 2012

Alhamdulillah

Alhamdulillah.. syukur kepada Allah..
kerna masih beri aku peluang untuk berbakti kepada yang tersayang
sekarang ni mak ada didepan mata aku. duduk kejap kat rumah aku ni.. Alhamdulillah.. bukan senang mak nak duduk lama kat rumah anak-anak dia.. kali ni atas sebab tertentu, kakak-kakak menugaskan aku untuk jaga mak. alhamdulillah aku terima dengan berlapang dada. memang niat aku dari dulu nak jaga mak sampai bila-bila. eh rumah aku sekarang meriah woo.. bila ade mak, pas tu jamal lak ade siang-siang, ditambah lak dengan hubby yang suka menyakat jamal.. sama la dua orang tu.. memang terangkat gak rumah ni dengan suara jamal.. haha.. *suara aku gak.. muahaha.. opahnya *mak aku la tu.. pon sama gak nak mengusik.. hehe..

balik dari port dickson, ni la masa yang ada untuk aku update blog. haih... sorry yer blog, nasib baik ko tak bersawang lagi. biasa la.. aku dok sibuk ngan tugasan suriram aku ni la.. *surirumah daa.. pas tu dok sibuk siapkan tempahan brooch customer. dan skarang rezeki untuk tempahan jahit manik pulak.. alhamdulillah.. terima kasih Allah.. *datang hari yang sama lak tu.. ada yang aku ambil dari tangan customer tu sendiri.. hehe  next time kita chatting lama sket ek jaja.. ada yang posmen hantar tadi.. *yer.. korang leh pos terus baju tu dekat aku untuk aku blink blink kan.. ;) nanti da siap, aku poskan balik kat korang.. tempahan untuk raya masih lagi aku buka.. untuk pertanyaan lanjut, email aku je k..

eh tadi kak long aku from jb pon datang rumah aku. ekceli dia dtg rumah anak dia kat cheras tu.. ihihi sampai jugak kaklong kat rumah ni... dulu masa dok kat pakit, takde sape pon siblings yang datang.. haha sodeh gilo.. mana tak nya.. jauh nak naik belon. sape nak.. ekeke.. tapi skang alhamdulillah... seronok bila adik beradik n saudara mara datang rumah kita ni.. seronok juga bila dapat jamukan dorang dengan makanan yang kita masak sendiri..

so, stakat ni je lah aku nak bebel buat kali ni.. kali ni bebel tanpa gambar.. huhu malas nak cari gadget tu sume. selamat malam semua... ha.. skang ni world cup kan? korang yang para isteri tu.. rasa terabai tak ?? hahahah... siot je soalan. jom tido depan tv!! motip??

3 comments:

J@ja said...

Geram tengok Jamal! Have fun with your family members kak. Tompang seronok baca entry ni :)

Nnt mai KLCC kita lunch sama. Ajak Jamal pon ok.

cha said...

mak sy pn ada kt rumah skrg ni kak tp esok dh nak anta balik dh sedih je :(

adriea said...

jaja - mmg geram tgk die.. tp jaja tak penah kene blasah lg ngan die.. kuat kuntau mamat tu.. haha.. nak bwk g klcc? nnt akak pk 10 nak bawak jamal tu ek... hihi.. insyaAllah nnt kita lunch sama ;)

cha - best kan mak ade kat umah... tp mmg sedih bila dorang nak balik.. mak cha da bape lame kat umah tu?