Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, June 12, 2012

berada di Avillion, Port Dickson

assalamualaikum.. lama nya aku tak update blog ni kan. memang bz betul la... last week ada dekat lumut, pas tu balik KL, entertain family yang datang kerumah aku... and now aku berada di Avillion Admiral Cove, Port Dickson. bukan bercuti yer.. sebab kalau bercuti, hubby perlu ada bersama.. tapi aku jadi pengasuh kepada si jamal tu la.. termasuk bonda aku sekali.. hehehe.. kebetulan mama jamal atau kakak aku tu ade kerja kat sini, dia angkut sekali la kitorang ni.. niat dihati nak bawa mak kitorang berjalan sekali..

bonda dilobi hotel
hotel  ni betul-betul menghadap ke laut. bilik kitorang ni pon, bukak-bukak je langsir kat sliding door ni trus nampak laut... kitorang sampai kat sini pagi ahad hari tu... hari ni kiranya da masuk hari ketiga.. encik abe tinggal sengsorang kat umah.. huhuhu.. sedih pulok.. tapi cik abe memahami.. thnx darling.. 

dok sini takde wat ape sangat..makan.. tido... makan tido..hahaha.. banyak kali dok berulang alik kat rumah kakak ipar aku la. 

permandangan dpn bilik

kat tepi kolam ni.. byk kapal layar landing

hoho.. katil ni tempat rehat dekat lobi
gambo tak berapa cun sebab guna camera handphone.. cable camera ketinggalan kat rumah.. *menanges... best ambil gambar kat sini...tunggu balik nanti baru nak upload gambar yang lebih clear ;)

owh kulit ku sudah merah-merah nak gelap.. haha..


2 comments:

d'effa said...

Salam adriea, sy singgah ke blog adriea just nak tengok tempat2 menarik di luar Avillion (tempat beli blah)hehe... kebetulan sy juga sampai di Avillion, ingat sebelum meraban xtentu pasal... nak juga cari maklumat sikit. tapi sy xjumpa apa yg sy cari... huhu... kena redah le sendiri. nice 2 meet u

adriea said...

w'salam d'effa.. terlebih dahulu sy ingin ucapkan terima kasih coz sudi singgah blog sy. =) effa da sampai avillion? best kan? tp setahu saya situ tak banyak tempat membeli belah sangat.. kalau di pavillion KL mmg syurga membeli belah dear. try shopping kat pavillion.. mmg best :)