Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Thursday, June 21, 2012

Prudential

saje je kasi bulat-bulat kat situ.. bulat kecil bulat besar bulat yang besar.. sayang mama sayang papa.. sayang semuaaa... 

alhamdulillah.. balik dari PD hari tu.. hubby ambil aku dekat kedai bunga area nak pergi rumah kakak aku sebab kakak aku drop aku kat situ sebab dia nak balik perak bawak mak. ok.. memang banyak sebab.. so, citer tu je la sebab nye kan.. hehe..

masuk je kete, dia trus bagi aku kad ni... ngan sijil sekali. dia kata.. nah.. ambik baca.. wahhh macam cikgu cikgi lak suh baca.. ... 

terima kasih daling.. memang dari dulu aku tak penah ade insurance untuk diri sendiri melainkan insurans keta.. huhuuh.. dan memang aku selalu je kuar masuk hospital sebelum ni.. dengan apendiksnya, miscarriagenya.. latest bersalin czer tu la.. bayangkan berapa kali aku penah masuk OT.. huhuhu.. 

apa-apa pun... terima kasih sangat to hubby.. *den tau dia tak baca blog ni pon.. huhu. sayang kamu ketat-ketat.. ketat lagi dari baju tshirt u yang makin sendat tu.. wakakaka


3 comments:

cha said...

seronokla dh ada insuran hee take care kakak :)

J@ja said...

Dah try komen, tak pasti successful ke tak. Sila delete kalau terover banyak kali komen k.

Haha comel gila tang lagi ketat daripada baju tu! Notty kakak.

Alhamdulillah, bagusnya dah ada insurance coverage. Sy tumpang seronok walaupon belum buat untuk diri sendiri hehe. Sayang Tn BPS kat isteri dia kan. Ehem ehem :)

adriea said...

cha - thanks cha syg.. :)

jaja - eh mmg takde la jaja.. kuar yg satu ni.. ehe

mmg makin ketat hoke!! hahaha

ala.. Tn awak tu pon syg kat awak gak.. heheh.. Tn BPS ni belajo dr kesilapan la tu. sbb byk kali kuar masuk wad ikut bini die.. hehehe.. ape2 pon alhamdulillah..