Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, June 13, 2012

Selamat Pagi..


assalamualaikum.. selamat pagi... wahh pepagi da update blog. semangat ke ?? atau boring? hehehe... masa ni jamal dok tido lagi. 

nyenyaknya...
jamal ni kul 8 nanti baru dia bangun.. tak pon 8 lebih.. pastu baru kitorang siap-siap nak pergi breakfast..

bukak sliding door terus nampak laut... 
da nak masuk 4 hari da aku kat sini.. kulit pon da semakin kelabu warnanya.. haha.. balik KL nanti wajib scrub ni.. cewah.. macam la aku putih macam snow white... muahaha.. 

seronok berehat kat sini.. tapi otak asik teringatkan rumah.. huhu..

*pssstt... jap lagi nak pergi rumah kakak ipar nak buat blueberry cheese tart.. tapi tak tahu la kot kot dia da buat dulu.. melepas la aku nak belajar resepinya.. huhu..




4 comments:

nusk said...

morning kak :) waaaa syiok nye bercuti di tepi pantai ... mcm nak nyibuk jugak pi PD wekend bila lan takde class tapi entah bile yerr..

adriea said...

hehehe.. ji.. marilah kemari.. hey hey hey hey.. ekekek.. lan dok kursus area maner? hotel akak ni dkt ngan ipda.. ktd jauh cket..

cha said...

wah kt mane ni sis

adriea said...

cha.. dkt avillion admiral cove.. port dickson...