Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, June 22, 2012

D.I.M

wahh.. besonye hurup kat tajuk entry ni.. D.I.M lak tu.. selalunya orang dok sibuk D.I.Y je kan? haha.. tapi betul la.. D.I.Y tu kan Do It Yourself.. tapi D.I.M ni pulak Do It Myself la.. hahaha.. ekceli.. aku dok pasang sendiri meja kayu yang abang ipar aku bagi hari tu.. nak suruh mr hubby memang terletak lam kotak je la meja tu. nasib baik meja tu tak leh bersuara. kalau tak, mesti selalu kena perli je ngan meja tu kan.

aku lak penat dah bebel mintak tolong dia pasangkan.. tapi.. hampeh... dia kata malas la.. nanti abg buat la... tapi memang dia buat pon. buat dek! huhu.. so, semalam, aku da tak boleh tahan lagi.. sebab meja tu aku nak guna untuk tempat aku berkarya.... ceeeewahhhh... wakaka..

aku tenung lelama meja tu. *ingat bole pasang sendiri ke kalo tenung lama-lama?

cer nengok... situ je la terletaknya.. lepas tu dia angkut letak lam bilik sebab aku da bising letak situ  menyemak
lepas aku tengok screw ngan kayu meja yang ade, aku cuba la pasang...

pasang macam gini yer anak-anak.. ibu tak tau la betui ke cara guna  besi mcm skru dreba tu?? wakakak
bedal je la.. janji leh kusing.. kusing.. kusing macam jamal cakap.. hahaha

ha macam ni la rupanya... yang dalam plastik tu la kaki-kaki meja ni
bila da pasang screw dekat kaki meja ni di setiap empat penjuru....

taaraaaaaaa!! da siapp!!! ah bola jamal tu nyebok je

ceeee... baru best nak berkarya... wakaka.. time ni kemas je... eh bawah tu mesin jahit  warisan tau.. haha

memang senang la sikit aku nak wat keje jahit manik ngan buat kraf. kalau tak, merata-rata tempat aku duduk. sangat la tidak best sebab kadang-kadang manik-manik ngan perca kain berterabur sana sini.. tapi sekarang ni tidak lagi la. dia berterabur kat tempat ni je la... hahahah still berterabur meh?? 




4 comments:

J@ja said...

Memang berBAKAT. Hehe well done kak. Selamat berseni.

adriea said...

hehehe... BAKAT tu lain ja.. terima kasih.. selamat berseni la sgt kan.. ekek.. btw thnx lg skali..

nn lylyn said...

terbaekk =)
salam bkenalan =)

adriea said...

hi nn lylyn... tq sudi singgah ;).. slamat berkenalan juga