Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Thursday, December 10, 2009

Teman Tidur


Semenjak dua menjak ni..aku dah ada teman tidur sekatil. Selalunya tidur sorang jer. Aman la jugak.. tapi tidur berdua pun syok jugak. Ada peneman dikala tidur kekdahnya… huahuahua…. Leh pelok-pelok… gurau senda.. cubit-cubit… *oke.. aku tipu. Ngeeee~ tapi teman tidur tu betul tau. Rasa macam tak best lak bila katil yang aku wat tidur sorang-sorang ni da kene kongsi. Huhuhu… tak beshh… sempit lorr…tapi nasib baik dia kecik. *aik??? Kecik??? Abe aku bukan besar gajah ke??? Muahahahaha! Of kos la… coz teman aku kecik jer… sape lagi kalo tidak bukan......



da macam hide and see da ni.. dimanakan cik kem??? hahaha..

Haaa…minah ni la jadi peneman tidur aku dikala cuti sekolah skang nih. Ibu dia campakkan kat kampung ni semenjak start cuti sekolah ari tu. *kijam sungguh ibumu kema! Padan muke!! Hahahaha.. padan muke aku jugek!!! Dak pompan ni anak sedara aku.. umah dia kat pahang nun.. saje nak lepak kat kampung ni.. tak tau la ape yang beshnya ada kat umah aku. Setahu aku.. hari-hari dia dok temankan opahnye kat umah. Kalo aku rajin, balik keje baru aku bawak dia g jalan-jalan. Tu pon, kalau aku rajin la kan… hee heee….


Tapi aku rasa, nanti bila ibu dia datang amik … mesti aku rasa sunyi plak.. ishhh I don’t like u know… balik keje nanti aku ingat nak bawak dia pegi jalan-jalan lagik. Nak tuka bateri jam tangan dia. Hari-hari dok alert aku ‘acu tukarla bateri jam kema..’ asik itu je cakapnya. Aku ni kalau da balik keje.. hobi aku melepak kat umah jer… huhuhuh… takpe la.. nanti aku bawak gak dia ari ni.



lena tidur ngan acu ek... takpe... kat umah dia berkongsi kasih ngan adik-adiknya... kat umah opah ni dia la yang dimanjakan...

1 comment:

Alice Venz said...

comelnyaaaa sama cam kak as :D