Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, December 11, 2009

Mas Kawin


semalam tengok kat berita tv3 ada bagitau pasal mas kawin kat selangor naik 200% ke.. 300%?? waaaa besh la wanita-wanita selangor sane kan??? ate?? perak tanak bagi naik ke??? hahahahaha..
tapi skang ni mas kawin pon ikut pada kemampuan si lelaki tu jugak. ade yang bagi 500. ade yang bagi 1k gak.. fuh.. untung-untung... mas kawin aku berapa lak??? hahahaha
sekadar yang termampu saje la.. mau lebih?? 50 sen je lebih katanya.. hahaha.. sadis..sadis...

*bukan bape jumlah wang yang jadi ukuran....cuma kebahagiaan yang diperlukan.....

4 comments:

sasha* said...

btul tu.kalau lebih pun tak pyhla nk kecoh sekampung kn kak.sy?biarlah rahsia chewah :P

ps :lama tak dtg blog sy

cikmemy said...

betul 2..
yg penting dia betul2 nk idup ngn kita kan..

~hye
~blogwalking

al amin ahmad said...

apeknyer maskawen...RM1210.75..kiranya time akad nikah..beratus kali prektis..panjang gak tu nak menyebut..alhamdulillah sekali lafaz..sebab time nak lafaz..apek letak dalam hati..dia lah teman hidup ku selamanyaaa....
tu tarikh lahir wife apek tu..duit hantaran plak..rm7775..tahun lahir apek ngan wife..even wife 2 tahun lebih tua dari apek..kami tetap bahagia..walaupun cuba di noda oleh awek2 lain di malaysia..akakakakak

adriea said...

sha...sorii.. akak bz lately. huhu

cikmemy : agreed!! :D thnx sudi singgah sini ;)