Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, December 8, 2009

mari memasak kek!

jumaat yang lepas aku amik cuti.. yer la.. ahadnya da majlis bertunang.. so aku cuti untuk prepare ape yang patut. sume barang hantaran aku yg gubah. huhuhu.. blasah je la.. pagi jumaat tu gak aku telah merajinkan diri untuk masak kek. kek epal u'ollsss... amik resepi dari abg mat gebu memang best kat blog abg mat ni. cara-cara memasak yang dia bagi pon senang nak ikut. alhamdulillah... kek yang aku buat tu menjadik u'ollllsssss... bangga woooo.. sila tepuk seratus kali beramai-ramai *mekasih..mekasih.. sori.. aku tak tunjukkan macamana cara-cara nak buat... tapi aku ikut ape yg abg mat gebu ajar tau.. tak menderhaka lansung. mula-mula nak buat tu.. blur gak la... bleh plak aku blur 2/3 cawan tu mcmana.. wakakakak.. sungguh sadis.. so mangsanya tunang ngan akak aku la. aku tanya dorang camne 2/3 tu... part abe ajar aku tak bape paham lagi.. part akak aku ajar barrruuuu la paham.. dannnngggg!!!! blur sungguh aku. mcm blurry.. hahaha

excited giler pas tengok kek da mula membukit.. heeeee

tak sempat kek nak sejuk btul-btul.. aku da potong. tak sabar nak rasaaaa..

mmg sedap kek ni u'ollsssss..... dapat cicah ngan air nescafe pon meletoppp... aku wat kek ni 2 bijik. amik ko makan puas-puas.. pas ni nak try wat kek lain lak...

*senang je wat kek ni rupanya....

2 comments:

SOHO Mama said...

Adriea dik oooiii..2/3 pun blur ye he hee..tgh "darah manis" la katakan :P
Oh no skrg I teringin nak makan kek pulak!!

adriea said...

kak millieeeeee... tu la pasal. time tu leh jd blur... hahahaha.. what a shame!!

akak try la wat kek tu.. senang je... hehehe