Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, December 22, 2009

hari kedua di pangkor

hari kedua kat pangkor ni takde wat ape sangat. coz tunggu masa nak balik jer. pepagi lepas sarapan, akma ajak pegi mandi kolam. haishhh.. tak puas-puas lagi minah ni... kak ina aku da pegi class dia pagi tu. so, aku ngan mak dok melepak la tepi kolam tu. aku layan wifi jap... da bosan sket.. aku ajak akma n mak jalan-jalan tepi pantai. kak uni tamau. dia lepak lam bilik jer...

cantik pantai ni... depan tu pangkor island beach resort...

me n mak. mak kate.. kalo ade tikor .. lena da mak tido bawah pokok ni... hahahaa..

us again

dia pon nak chatting! masa ni da tunggu masa untuk pulang...

suda dalam feri.. masa untuk pulang ke lumut..
bye pangkor! we will come again!!!

suda sampai jeti lumut...

tunggu kak ila datang menjemput kami.. kami mau pulangggg..

memang best bercuti kat pangkor time cuti sekolah ni. meriah... tambah-tambah lagi percutian ini ditaja penuh oleh akak aku.. hik hik.. niat nak bercuti ke sarawak terpaksa aku batalkan... coz mr fiance amatlah mensibuk. mess nite tahun ni pon aku tak dapat hadir. n mr fiance pon da janji dia akan pegi secara solo. kalo bawak partner lain..... siap arrr dieeee!!!! hek hek..

so.. terima kasih banyak-banyak to...
my lovely sis.. kak ina. kalau ade trip lagi.. ajak la kami lagikk... hehehehe.. luv u sis...

No comments: