Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, December 4, 2012

Kelmarin disana.. Hari ni disini...

Hoh da macam main lompat-lompat lak tajuk tu kan... Mana taknya.. Minggu ni rasa sibuk sangat.. Sibuk ikut hubby pergi sana sini. Kelmarin kami di port dickson.. Kami bertiga.. Hubby, jamal ngan aku.. Ya .. Terpaksa bawa jamal sebab takde orang nak tolong jaga dia.. Terpaksa banyak sabar dengan jamal ni walaupun hilang gak sabar kalau selalu diuji.. Haih... Camno nak ada anak ramai ni. Huhu...
Minggu ni hubby cuti.. Sebab menghabiskan cuti tahunannya.. Tapi dalam cuti tu.. Dia tak biarkan macam tu je.. Dia isikan dengan menguruskan urusan rumah kami dimelaka.. Nak pasang lampu.. Nak pasang grill.. InsyaAllah nanti bole sewakan.. Kenapa dimelaka? Entah.. Da jodoh kitorang nak beli rumah dimelaka kot.. Heheh...
Sambil hubby uruskan rumah, aku dapat jalan2 kat bandar mel
aka ni.. Letih kot.. Tapi extra letih jaga jamal.. X nyempat shopping pon.. Jimattt duit.
morning melaka..
Kat melaka apa yang best ek? Malam tadi pusing jonker walk.. Pusing naik kereta je.. Tapi jonker walk 'hidup' masa siang je kot. Malam takde ape sangat. Pastu hujan lak tu... Lagi membuatkan aku malas nak keluar.. Lastnya pergu mahkota parade je.. Makan kat situ pas tu window shopping.. Macam tak percaya je aku banyak window shopping je.. Hehe.. Ok lah... Jumpa di next entry .. Citer ape la pulak kan... *mood memerap dalam bilik hotel..

2 comments:

cha said...

jonker walk waktu malam la hidup kak. akak kene jalan kaki. dia ada jual mcm mcm huhu

adriea said...

cha - psssttt cha.. pakcik beca tu kat jonker walk happening masa weekend n cuti am je.. akak silap hari la pegi.. hehe