Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, December 19, 2012

Tahniah abang!

61369_535146939829973_283819129_n
ini abang saya.. nama dia shuro.. eh.. tak tak… haha.. nama dia shamsuri.. baru-baru ni dia wat master dekat Asian Institute of Management di Makati, Manila.. alhamdulillah.. da setahun abang aku study kat sana.. akhirnya dapat gak segulung master yang berharga… tahniah abang.. berkat doa mak..dan usaha abang.. abg da berjaya takat ni. *abg aku memang kuat study!.. huhu..

484298_535146866496647_164177354_nda siap frame.. lepas ni abang aku bertugas kat mana pulak .. tak tau la.. macam tu la nasib seorang pegawai tentera.. adik dia ni pon da terikut… tapi ikut suami dia la.. huhu..

kalau posting kuching.. leh la order perabot jati lagi.. ahaha…

adios! semoga abang berjaya dengan jayanya dimasa akan datang…  

2 comments:

cha said...

wah abg akak pun tentera jugak ye? tu dh kawen ke belum tu. kalau dh kawen nasib wife dia mcm akak la kene pindah randah kan huhuh

adriea said...

cha - a'ah dia tentera gak.. tp senior husband akak.. abg akak lg thrill... setaun or dua taun sekali da pindah randah.. hahaha.. wife dia memang kental la.. termasuk anak2 dia.. ekeke