Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Thursday, December 20, 2012

Dah Seratus!

 

diam tak diam.. follower blog aku da cukup 100 blogger… ehehe… terima kasih kepada semua yang sudi follow blog saya.. rasa macam nak bagi hadiah je.. ecewah!… ehehe…

untitled 

diam tak diam juga.. qaisara da masuk 10 bulan… da besar anak ibu :) mesti da pandai berjalan.. bijak mengagah.. da tembam.. rindu kat qaisara.. ibu tau qaisara bahagia disana… ibu gembira sayang..

bab follower lak.. walaupun tak ramai yang rajin comment kat entry aku.. aku tak kisah.. janji korang semua sudi baca blog aku.. hehe.. ingat senang nak dapat follower ramai? orang yang fofuler je leh dapat berpuluh-puluh ribu follower.. yang macam aku ni.. yang sedang-sedang ajo la..

thanx semua!! muaahhh!

2 comments:

cha said...

akak bgla hadiah kt sy sy rajin komen apa haha

ala kak jgn sedih psl qaisara. dia sedih tgk akak sedih :(

*hugs*

adriea said...

cha - btul la cha.. baru akak perasan.. cha la yg rajin komen kat blog akak ni.. hahah... ok2 akan dipertimbangkan... hihih...

pasal qaisara.. memang akak tak bole nak kontrol.. huhuh.. tp akak mmg bangga sebab tahu kat mana qaisara ditempatkan... thnx cha..

*hugs*