Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, August 22, 2012

Selamat Hari Raya!

wah.. dah raya ke empat baru nak update blog ek? maaf semua... kesibukan melanda diri dan tak boleh dielakkan lansung.. hehe... 13hb lepas aku n hubby bertolak balik kemanjung dan 17hb bertolak balik beraya ke kg ipoh, tanah merah kelantan. alhamdulillah.. semuanya berjalan dengan lancar... hari ni aku dah ada kat rumah dah.. home sweet home kat  KL da.... hubby da start keje hari ni.. semalam bertolak balik dari tanah merah, alhamdulillah jalan tak berapa nak sesak sangat... rancang perjalanan tu dengan bijak ek.. insyaAllah semuanya akan ok..

dikesempatan ini harapnya tak terlambat lah. aku nak ucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri buat korang semua.. semoga salah dan silap dari aku sepanjang penulisan aku dalam blog ni korang maafkan la ek.. zero zero ek... hihi.. hari ni pon aku sibuk lagi ni... insyaAllah nanti aku bersiaran lagi bila masa free ek.. cewah.. ayat klise.. hehehe...

sebelum tu.. terimalah gambar keluarga sebelah hubby pada raya kedua kelmarin... happy family ;)

for the first time dalam hidup.. aku bergambar raya tak pakai baju raya.. hahaha...  sweet moment =)


2 comments:

cha said...

Selamat hari raya kak. Maaf zahir batin

Knp tak pakai baju raya kak?

adriea said...

cha - selamat hari raya cha.. maaf zahir batin dari akak juga

haha.. ni tak pakai baju raya sbb malam tu wat bbq utk famili.. dan secara tak sengaja.. idea ambil gambar adik beradik tu dtg secara tiba2... ni lah hasilnya.. hehe